22 d’abr. 2020

CIRCULAR IMPORTANT

Apreciades famílies comença’m un nou trimestre i malauradament encara no podem reiniciar les classes presencials, cosa que seria el nostre desig. Esperem que a pesar de les circumstàncies hagueu pogut gaudir d’uns dies tranquils en família
Ja sabeu que les mesures per donar fi al confinament estan en mans del Ministeri de Sanitat que és el que indicarà quan i com acabarà aquesta situació sanitària
Degut a aquesta situació i sense saber quan acabarà, la Conselleria d’Educació ha dictat unes instruccions que us volem resumir aquí:
La nota que s’obtindrà a final de curs serà fruit de les notes acumulades durant els 2 primers trimestres més la valoració que el professorat faci del compliment de les tasques que es van assignat als alumnes durant aquestes setmanes.
Per tant  la decisió de repetir curs vendrà determinat per aquest criteri i serà fruit del consens de tot l’equip docent que imparteix classes a un grup.
Volem aclarir que en cap cas la Conselleria ha determinat l’aprovat general, sinó l’aprovat seguint criteris pedagògics i els criteris de promoció aprovats pels centres en l’exercici de l’autonomia pedagògica.
Per tot això us volem donar unes recomanacions  que poden ajudar a millora el  rendiment dels vostres fills i filles
1.- Establir un horari de feina que coincideixi amb l’horari lectiu, que és l’horari en que el professorat està a disposició de corregir tasques i respondre dubtes. És molt important mantenir el ritme de la classe, ja que en cas contrari i sobretot si la situació  es segueix allargant, les resultarà  més difícil tornar a la rutina escolar i es veuran  més afectats.
2.-  Establir una agenda per poder donar compliment a les dates de venciment que estableixen          els mestres. Els professors  duran un registre del compliment i execució de les feines i es tendrà en compte de manera positiva a l’hora de l’avaluació final
3. Aquest trimestre seran criteris prioritaris a l’hora de puntuar la feina:
- La capacitat d’organització.
- L’autonomia per fer les tasques.
- La capacitat d’iniciativa
- La qualitat i implicació en la realització de les tasques.
- El compliment de les dates d’entrega de les feines.
Sabem que no és fàcil i valorem molt el vostre esforç i el que fan els nostres alumnes, Però amb l’ajuda de tots: TOT ANIRÀ BÉ!. . Estam a la vostra disposició per





Apreciadas familias  empezamos un nuevo trimestre  y desgraciadamente  aún no podemos reiniciar las clases presenciales, lo que sería nuestro  deseo. Esperamos que a pesar de las circunstancias hayais  podido  disfirutar  de unos días tranquilos en familia.
Ya sabéis  que las medidas para dar fin al confinamiento están en manos del Ministerio de Sanidad que es el que indicará cuándo y cómo  acabará esta situación sanitaria
Debido a esta situación y sin saber cuando acabará, la Conselleria d’Educació ha dictado unas instrucciones que os queremos resumir  aquí:
La nota que se obtendrá a final de curso  será fruto de las notas acumuladas durante los 2 primeros trimestres más la valoración que el profesorado haga del cumplimiento de las tareas que se van asignando a los alumnos durante estas semanas.
Por lo tanto  la decisión de repetir curso vendrá determinada por este criterio y será fruto del consenso de todo  el equipo docente que imparte clases a un grupo.
Queremos aclarar que en ningún caso la Conselleria ha determinado el aprobado general, sino el aprobado siguiendo criterios pedagógicos y los criterios de promoción aprobados por los centros en el ejercició  de la autonomia pedagógica.
Por todo ello os queremos dar unas recomendaciones  que pueden ayudar a mejorar  el  rendimiento de vuestros hijos e hijas
1.- Establecer un horari  de trabajo que coincida con  el horario  lectivo, que es el horario durante el cual el profesorado está a disposición de corregir trabajos  y responder dudas. Es muy importante mantener el ritmo de la clase, ya que en caso contrario  y  sobre todo si la situación  sigue alargándose , les resultará  más difícil volver a la rutina escolar y se verán  más afectados.
2.-  Establecer una agenda para poder  cumplir  las fechas de vencimento que establecen   los maestros. Los profesores  llevaran un registro del cumplimiento y ejecución de las tareas y se  tendrá en cuenta de manera positiva a la hora de la evaluación final.
3. Este trimestre serán criterios prioritarios a la hora de puntuar el trabajo:
- La capacidad de organización.
- La autonomia para hacer  sus tareas.
- La capacidad de iniciativa
- La calidad e implicación en la realización de las tareas.
-El  cumplimiento de las fechas de entrega de los trabajos.
Sabemos que no es fácil y valoramos mucho vuestro esfuerzo y el que hacen nuestros alumnos. Pero con la ayuda de todos: ¡TODO VA A SALIR BIEN!.  Estamos a vuestra disposición para cualquier cosa que necesiteis.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada