26 d’oct. 2016

TALLERS I ESPECTACLES

1,2,3 XUS!!!
El curs ha començat amb moltes ganes i energia... Hem començat amb tallers i espectacles a tope, els infants ho viuen amb molta il·lusió i d' ells en sorgeixen molts d'aprenentatges....
En Nabil va venir a contar un conte: ELS BUNYOLS DE SA PADRINA JOANA que ens va ajudar a entendre millor la festa dels bunyols i d' altres tradicions d'aquest temps.
Na Maria Jose la mestra d'anglès i la nostra auxiliar de conversa varen organitzar un súper espectacle de Haloween que també ens va agradar molt.
Na Marian, la nostra mestra d'audició i llenguatge ha fet tot un matí de contes i tast de fruites de la tardor, amb l' espectacle i el teatre: N'APOL.LONIA I LA CONFITURA.
Els infants de 5 anys han fet uns tallers d'alimentació a l'Eroski gran de Santa Ponça. Han estat uns tallers molt enriquidors on l' equip de l'Eroski els ha acostat d'una forma molt vivencial i amb moltes ganes a uns continguts i aprenentatges ben importants i propers: hem fet sobrassada, hamburgueses, hem tocat carn, peix,(...)... i hem berenat beníssim!
I divendres, la nostra festa dels bunyols!!! Que també varen ésser ben bons!!!
MIL GRÀCIES A TOTS!!!!!
I les mestres continuem el dia, a dia a les nostres aules plenes de vida.... amb les nostres activitats, dibuixos, contes, converses, iniciant nous projectes i moltíssimes coses més que ja vos anirem contant!
Aquí vos deixem un parell de fotos de tot això!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada